SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI UPORABE

Avtorske pravice

Vse informacije in podobe na spletnem mestu www.locitvena-svetovalnica.si so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Omejitev odgovornosti

Ločitvena svetovalnica ne prevzema nikakršne odgovornosti za (ne)delovanje spletnega mesta, za (ne)resničnost podatkov, ki jih posredujejo uporabniki ali za nedelovanje spletne storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve.

Vse vsebine spletnega mesta www.locitvena-svetovalnica.si so informativnega značaja. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.


VAROVANJE PODATKOV

Osebni podatki

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelovani s strani upravljavca spletnega mesta skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas prek e-naslova: info@locitvena-svetovalnica.si.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.locitvena-svetovalnica.si, bodo namenjeni za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacijo, za raziskavo trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic ter za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Varovanje vaše zasebnosti

Obvezujemo se, da bodo vsi osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.locitvena-svetovalnica.si, v celoti ostali v lasti upravljalca spletnega mesta. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Če želite ukiniti vaš uporabniški račun na naši spletni strani, nam to sporočite na naslov info@locitvena-svetovalnica.si. V sporočilu je obvezno potrebno navesti spodnje podatke.

V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa
V vsebini naročila: a) ime in priimek uporabnika, b) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.

Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

   
Spremljajte nas: 2016 © Big Bang d.o.o. Piškotki Pravila in pogoji uporabe Prodajna mesta